Tøff lørdag

Lørdagen i forrige uke innledet, som nevnt i forrige innlegg, med 10m konkurranse i Alfhallen. Der jeg satte ny personlig rekord med 629,9 poeng.

Måtte stå over finalen denne gangen, grunnet dugnadsjobb under Viken II på Grasåsen fra 1200 – 1600. Etter to timers hvile, var det ny økt i Alfhallen.

Nå i sesongoppkjøringen har landslaget testmatch hver uke, hvor lørdagen i hovedsak er dagen da vi skyter testmatch sammen og sender inn resultatet til landslagstrener. Denne lørdagen var det testmatch på helmatch 50m.

Formen min på 50m har variert litt etter EM Italia i september. Noe som i og for seg ikke er unormalt, ettersom vi er inne i et tøff treningsperiode nå. De to siste testmatchene har vist henholdsvis 1177 og 1178 poeng.

Denne lørdagen var jeg tilbake, der jeg ønsker å være. Med unntak av svak balanse på stående i starten av stående-serien, var det en meget god gjennomføring med treningsbørsa og således utestet ammunisjon.

Ankom Alfhallen 20.00 og var ute 23.26 – fire minutter før alarmen gikk.

Dermed endte lørdagen med ny stevnepers på 10m, høstens beste testmatch-resultat på 50m 3×40, totalt 250 avfyrte skudd og fire timers dugnadsjobb.

De gærne har det godt 🙂

LØRDAGENS TESTMATCH I ALFHALLEN PÅ 50M 3X40-SKUDD
HER ER DEN SAMME TESTMATCHEN PÅ DESIMALER
0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg