Solid testmatch hos Frosta

Forrige helg var jeg i Trøndelag med samboer og svigers på hytta i Åsen. I den anledning benyttet jeg muligheten for å besøke Frosta Salongskytterlag. De stilte velvillig sitt anlegg til disposisjon, slik at jeg kunne få gjennomført en intern testmatch for landslaget på 10m med luftbørsa.

En stor takk til Arnstein Liberg (til venstre) og Frank Dahl for varm velkomst og at jeg fikk bruke anlegget til Frosta Salongskytterlag denne dagen

Jeg fikk en veldig varm velkomst av trivelige folk som rår over et flott anlegg på Brannhaugen Skytterhus. Åtte skiver innendørs på 10m/15m med Megalink elektronikk. I tillegg har man fått på plass nytt anlegg på 100m og 200m. Veldig morsomt var det også å få høre om samarbeidet mellom DFS-laget og NSF-laget til Frosta som begge samarbeider tett og deler anlegget de har på Brannhaugen.

Testen gikk også, mildt sagt, over all forventning. Det beste jeg noensinne har skutt med luftbørsa. Det var vel egentlig ingenting som skulle tilsi at jeg skulle være på et slikt nivå akkurat nå. Jeg har liksom såvidt rukket å komme ordentlig i gang med systematisk mengdetrening igjen, og normalt må det gå noen uker med mengde før formen sitter.

Men, dette var vel da tydeligvis en dag der “alt” bare gikk på. Som jeg tidligere har sagt: Denne sporten her slutter aldri å fascinere meg den ene eller andre retningen.

Fin bane og flotte folk på Frosta. Jeg kommer tilbake 🙂

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg