Se de spennende og publikumsvennlige lagfinalene fra EM her

De helt nye lagøvelsene som har kommet internasjonalt denne sesongen, har hatt veldig stor suksess i tilbakemeldingene fra utøverne. Tilbakemeldinger arrangør har mottatt, og som jeg selv personlig har fått, virker også til at dette er et konsept som er veldig publikumsvennlig.

I lagfinalene med tre utøvere skyter en utøver ligg, en utøver kne og en utøver stående på hvert sitt lag. Man skyter da mot den utøveren på det andre laget som skyter samme stilling som en selv. I mix-team med to utøvere skyter en utøver kne og en utøver stående etter samme format.

Her er det såkalt “tennis skyting”: Altså: Beste skudd får poeng. Både i bronsefinalen og gullfinalen, slik at det er enkelt for de som selv ikke er helt inn i sporten å følge med. Formatet er slik at det ofte blir veldig jevne matcher, og spenningskurven bygger seg jo da derfor veldig mye opp mot slutten.

I lagskytingen tapte vi gullet til Østerrike etter en SKIKKELIG ARRANGØRSKANDALE. Se finalen her (Spol til cirka 35 minutter inn i videosendingen).

I mix-team konkurransen møtte Jenny Stene og jeg Finland i bronsefinalen. Se det spennende oppgjøret her.

For å komme til finalene skytes det først en innledende runde: 15 skudd i hver stilling på 50 minutter, hvor de åtte beste lagene går videre til semifinale. I semifinalen skytes det 10 skudd i hver stilling (kvartmatch) på 35 minutter. De to beste lagene møtes i gullfinale, mens nr 3 og nr 4 møtes i bronsefinale.

Under EM i Osijek deltok det 17 lag i lagskytingen med tre utøvere på hvert lag, mens det deltok 34 lag i mix-team konkurransen.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg