Revansj til 1191 poeng!

Det ble litt av en helg i Alfhallen, og over all forventning.

Revansjelysten og suget var enormt etter at man delvis fikk følelsen av å mislykkes forrige helg. Man har også mildt sagt vært ivrig på trening den siste tiden. Kanskje for ivrig. Snittet på de siste 18 dagene viser 89 timer….

Det er et snitt på 5 timer om dagen, altså 35 timer i uken.

Det kjøret merket jeg veldig på torsdag og fredag. Da sa kroppen mer eller mindre stopp, og Royale League stevne på 10m fredag var nærmest et mareritt. Når kroppen står i konstant spenn, med puls og ikke klarer å slappe av som følge av at man er sliten og ikke restituert, så er det ikke noe gøy.

Jeg hadde derfor ingen store forventninger til helgen, og jeg gikk inn på standplass med visshet om og egentlig bare gjøre det beste ut av det. Derimot hadde jeg sloknet som et telys allerede 2030 på fredagen, og sov i 11 timer. Kanskje var det akkurat det som skulle til??

Ting fungerte iallefall optimalt. Jeg leverte flotte gjennomføringer, ble ikke for utmattet og kjempet strålende hele helgen. 1188 poeng lørdag ble fulgt opp med ny pers og 1191 poeng på søndagen. Overlegen seier innledende begge dagene.

På under et døgn ble plutselig usikkerhet og utmattelse erstattet med selvtillit og lettelse, uten at jeg har noe annen forklaring enn den mentale inngangen og de 11 timene med søvn…

Denne idretten her slutter ALDRI å fascinere meg. Verken den ene eller andre retningen.

I finalene ble det 2.plass lørdag bak Henrik Larsen som skjøt kanonsterkt i stående. Søndagen var det enormt høyt nivå i finalen, hvor Jon-Hermann Hegg vant med hele 1,7 poeng over gjeldende verdensrekord!
Etter en kjempegod åpning i kne og liggende, klarte jeg ikke å følge opp i stående. Fikk også et klikkskudd, etterbrenner og påfølgende firer på første enkeltskudd og røk ut på en 6.plass. Må gjøre en helsjekk på alt utstyret før NM, men vi ofrer ikke det noen nevneverdig fortvilelse nå.

Nå smiles det og nytes det etter en veldig god helg. Unner meg å nyte helt til i morgen. Da starter man på´n igjen med treningssamling – denne gangen er det luftbørsa som skal få kjørt seg de neste dagene.

RESULTATER FRA HELGENS UTTAKSSTEVNER LØRDAG OG SØNDAG

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg