Ny stevnepers med luftrifla

På Kisen sitt Novemberstevne i 10m luftrifle, var jeg så nære å se 630-tallet på OL-øvelsen 60 skudd stående, som det overhodet er mulig å komme.

Du kommer aldri nærmere 630-tallet enn når du skyter 629.9…………!

Tross for veldig gode forberedelser (generell og spesiell oppvarming) i forkant, var jeg litt “dau” i starten på konkurransen. Slet med å få rytme og flyt i teknikken, og ble stående å kjempe istedenfor. Da jeg derimot skjøt en 9,5 (den eneste nieren på 60-skudden), var det som å få et lite spark i ræva.

Da “våknet” jeg. Klarte faktisk å slappe bedre av. Ga liksom litt mer faen. Kjørte på, og da kom jeg inn i en veldig fin flytsone, hvor jeg teknisk gjorde det jeg har trent på.

Ettersom den ene etter den andre dype innertieren ramlet inn, skudd etter skudd, så bygget trykket seg delvis opp mot slutten. Før siste skuddet, var jeg “dum nok” til å se på resultatskjermen og oppdaget fort at jeg måtte avslutte med en 10,4 for å klare 630-grensen.

JUNIORLANDSLAGET TIL DANMARK HADDE TRENINGSLEIR I ALFHALLEN SAMME HELG SOM NOVEMBERSTEVNET, I TILLEGG TIL NOEN SENIORER. HER ER CHRISTINNA HERSKIND SOM OGSÅ SATTE PERSONLIG REKORD UNDER STEVNET MED 628,6 POENG.

Med fire minutter igjen på klokken, var heller ikke tiden den beste. Da slo tankene feil vei, og jeg måtte ene og alene jobbe i 2 minutter med pusten. Kun med å få riktig pusteteknikk, for å roe ned pulsslagene og hjertefrekvensen. Bestemte meg så for og fokusere på to oppgaver. Klemme gjennom offensivt gjennom rent avtrekk og rund blink – i den rekkefølgen.

Synes jeg klarte å time skuddet bra, og var faktisk nesten sikker på nok en solid innertier. Det endte med 10,3 opp høyre. Trolig grunnet en ikke helt avslappet høyre skulder.

Likevel. Personlig rekord i konkurranse med 1,1 poeng, er ikke akkurat hverdagskost med luftrifla. En solid opptur og deilig å få betalt for solid innsats etter tre svært intensive treningsuker på rad.

RESULTATER FRA KISEN SITT NOVEMBERSTEVNE FINNER DU HER

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg