Nok et solid mesterskap av Skytterlandslaget

Da er man hjemme igjen fra EM i Kroatia. Den første store konkurransen på vel 16 måneder.

H&N cup i München januar 2020 var forrige konkurranse med lignende trøkk og press for mitt vedkommende. Sist flere av de andre på laget var i en lignende konkurransesituasjon var under EM luftrifle i Polen februar 2020.

Det var også godt merkbart at det har vært nesten 1,5 år med skikkelig konkurranseavbrekk for meg personlig. Internasjonal konkurranseskyting av denne typen er ferskvare, og det er ikke til å legge skjul på at jeg ikke er fornøyd når jeg vet at jeg ikke klarte å være på det samme nivået som jeg har hatt på trening, spesielt da gjelder dette i OL-øvelsene.

Det var likevel ingen katastrofe for mitt vedkommende, selv om jeg ikke fikk ut det jeg var god for. På 10m luft var jeg inne i finalen blant de åtte beste etter 43 skudd, men avslutningen ble for tynn og med 625,9 poeng ble det 20.plass. Likevel bare 1,1 poeng unna finaleplass.

På 50m helmatch kom jeg på 5.plass i kvalifiseringen. I finalen fikk jeg det ikke til å klaffe, og jeg endte her på 7.plass.

Mot slutten av mesterskapet klarte jeg å slippe meg løs og skyte med lave skuldre. Da blir det også som regel alltid bra, og jeg tar med meg en sølv og en bronse hjem fra lagkonkurranser fra EM i Kroatia.

Igjen: Stor toppidrett av gjengen jeg er på lag med. Fire individuelle medaljer, inklusiv to individuelle Europamestere, samt tre lagmedaljer. Jeg kan love at medaljesankingen og disse resultatene IKKE kommer av seg selv. Det er beinhardt arbeid, både fysisk og ikke minst mentalt. Uten tvil et av verdens klart beste landslag. Kanskje til og med verdens beste på 50m!

SOLID MEDALJEFANGST
0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg