Mengdetrening før årets første store test

Det er enda ikke hundre prosent spikret om det blir noen tur til EM i den kroatiske byen Osijek. Trolig blir det ikke fullstendig spikret før vi sitter på flyet, eller før startskuddet for første konkurranseskudd er i gang.

Uansett, så forbereder vi oss slik vi alltid har gjort under 1,5 år med Covid-19: Vi trener som om at mesterskapet finner sted med vår deltakelse.

I skrivende stund har vi nå fri og hvile under 17.mai-langhelgen. Vi fikk fri torsdag 13.mai, og hadde fram til det langt ned mye god mengdetrening. Mengdeperioden eller 10-dagersplanen viste totalt 55 treningstimer fra 3 – 13.mai.

Inni denne perioden har vi også gjennomført etterlengtet vindtrening og våre første testmatcher utendørs på Løvenskiold. Veldig godt å få testet seg i vind igjen, som trygt sagt er noe annet enn å skyte innendørs. Været, eller rettere sagt: Temperaturen, har gjort det utfordrende å gjennomføre mange økter utendørs på Løvenskiold. Med 5-6 grader på morgningen, så er det selvsagt en viss risiko for å bli forkjølet, noe man akkurat ikke er noe interessert i å bli i disse tider……

Mine to første testmatcher utendørs på 1182 og 1188 poeng tyder likevel på at jeg er i god rute. Selv om jeg selvsagt skulle ha ønsket å forsøkt meg i ekte drittforhold, noe det enda ikke har vært på Løvenskiold i EM-oppkjøringen.

Den 18.mai samles vi igjen til siste forberedelser, før vi etter planen reiser til Kroatia fredag 21.mai.

Så får vi ta det derfra. Det eneste som er sikkert er at i en hverdag med covid-19, så er det INGENTING som er sikkert..!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg