Hovedsponsor fra hjembygda

DETTE INNLEGGET ER REKLAME

På nytt har det vært et særdeles tøft år med korona i 2021, noe som igjen har påvirket konkurransesesongen kraftig. Både nasjonalt og internasjonalt. Som tidligere nevnt: Konkurransen i EM var min første store internasjonale konkurranse på hele 16 måneder. Til og med India, Iran, Peru og Nigeria sendte utøvere til Kroatia for å delta som såkalte mqs-skyttere, altså utenfor EM-konkurransen. Det sier vel i grunn det aller meste.

Med tanke på nok en kraftig amputert internasjonal konkurransesesong, så er jeg kanskje enda mer takknemlig enn noen gang for at jeg har fått med meg lokale støttespillere med på sponsorlaget.

Det gjør hverdagen min veldig mye enklere. Jeg kan da trene med nesten tilsvarende samme type kvalitet som mine konkurrenter. Flere av de jeg konkurrere mot internasjonalt er heltidsskyttere ansatt i staten med fastlønn, pensjonspoeng og bonuser. Som hovedregel enten i Forsvaret eller politiet, spesielt gjelder dette utøvere fra østblokkland.

Inn i en OL-sesong, nesten uten noen form for internasjonal konkurransematching, så har derfor sponsorstøtten jeg har mottatt fra lokalsamfunnet betydd enormt mye.

Fra venstre: Erik Heggedal, Marius Heggedal og Jørn Heggedal.

NABOEN SOM HOVEDSPONSOR

Litt ekstra spesielt er det at hovedsponsoren for 2021-sesongen er Setskog-bedriften HF Anlegg og Skog AS med daglig leder Erik Heggedal i spissen. Jeg bodde på Bjørkelangen i mine første leveår, men flyttet til Setskog rett før skolestart og siden det har Setskog vært mitt hjemsted.

Jeg husker godt at mamma og pappa en gang leste om naboen, Erik Heggedal, i lokalavisen Indre Akershus Blad. Om skytteren Erik Heggedal, som da hadde blitt kretsmester i baneskyting og tatt bronsemedalje under selveste Landsdelskretsstevnet Viken 2 og deltatt på Landsskytterstevnet i Elverum. Da fikk også jeg lyst til å prøve skyting. Etter mine førte treningsskudd innendørs i gymsalen på Setskog skole i 2001, så anslår jeg at jeg har skutt cirka 1 million skudd totalt siden den gang.

Erik Heggedal var da den beste av de yngste i ungdomsgruppa, og den de fleste unga så opp til da jeg startet. Han ga seg dessverre som junior, men har beholdt saueren og har hintet frampå at han kan gjøre et lite stevnecomeback dersom Landskytterstevnet ikke arrangeres så altfor langt unna.

Erik sin bror, Marius, er også en svært god barndomsvenn fra barne- og ungdomskoleårene. I tillegg til deres fetter Jørn, som jeg også har gått på barneskole sammen med. Sammen jobber de alle tre, samt er styremedlemmer, i bedriften fra hjembygda som ble min personlige hovedsponsor i OL-sesongen. Det at det er en bedrift fra nettopp Setskog, og at det attpåtil er en tidligere skytter og nabo som er daglig leder, er selvsagt ekstra stas.

– Vi synes det var riktig å bli en av Simons støttespillere. Alt tyder på at han blir første setskoging og første fra Aurskog-Høland kommune som deltar i et Sommer-OL, i en individuell idrett. Det er stor stas her inne på bygda, sa daglig leder Erik Heggedal til Indre Akershus Blad den 23.mai.

En stor tusen takk også til følgende sponsorer og samarbeidspartnere:
BALTIC TRADING
BYGG MED OSS
VEV
BRAINIFY
SKYTTERLINKEN.NO
CAPAPIE SPORTS EQUIPMENT
BIOVELA
EDA SUPERMARKET
HØLAND & SETSKOG SPAREBANK
GUNNAR HOLTH GRUSFORRETNING
GIGANT PRINT
CTC BILPARTNER

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg