Elvestads OL

I programmet Elvestads OL, skal TV-personligheten og vinneren av “71 grader Nord kjendis” teste ut ulike øvelser som står på programmet under OL i Tokyo.

I episode 6 besøker han Skytterlandslaget Elite på Norges Idrettshøgskole, og her skal han få prøve seg på intet mindre enn en helmatch. I tillegg møter han meg i en helmatch-finale.

Programmet ble spilt inn i november 2019, altså drøye fire-fem måneder før covid-19 for alvor brøt ut. Planen var selvsagt derfor at dette skulle vært sendt i fjor på denne tiden, men det sendes altså nå som en følge av at Sommer-OL har blitt utsatt med 1 år.

Henrik Elvestad er en herlig type. Omgjengelig, nyskjerrig og veldig lett å få en fin tone med. Jeg mistenkte han dog likevel underveis i programmet for å ha litt “fordommer” mot skytesporten. Spesielt da jeg flere ganger innledningsvis, både før og under innspilling, advarte han om at dette kom til å gjøre vondt. Det trodde han ikke noe særlig på, for å si det pent.

Det var derfor veldig artig å se reaksjonene hans underveis i innspillingen. Det er alltid like artig å se noen “utenforstående” bli såkalt “sjokksvett” på skytebanen. I tillegg inneholder episoden artig historikk og tilbakeblikk på skyting i Sommer-OL.

Nå kan episoden ses gratis på Discovery+ også. Klikk deg inn her og nyt.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg