Alt klart for verdenscup i München

Da står sesongens tredje verdenscup for tur.

Etter to turer til Asia, blir det Europa denne gangen og gode gamle München – som er fast arrangør for en av sesongens fire verdenscuper hvert eneste år. Banen i München ble bygget foran Sommer-OL i 1972. Selv om banen derfor kan anses som gammel, så har banen fortsatt den største standplassen på 50 meter med hele 100 skiver.

Som alle de øvrige verdenscupene denne sesongen, så deles det ut to kvoteplasser i alle de individuelle øvelsene. Denne gangen skyter jeg kun en øvelse – 50m 120 skudd helmatch, hvor jeg har to finaleplasser (6.plass i India og 7.plass i Kina) å vise til tidligere denne sesongen.

Jeg har merket litt mangel på overskudd etter hjemkomst fra Hannover. Men overskuddet har kommet tilbake denne uken og jeg har fått gjennomført gode treningsøkter med solid kvalitet, som har vært godt for selvtilliten.

München er den verdenscupen hvert eneste år som samler desidert flest deltakere og derigjennom normalt sett har det høyeste nivået. Banen er godt skjermet for vind og det skytes hvert eneste år veldig høye poengsummer på akkurat denne verdenscupen.

Du kan følge stevne på ISSF sine sider HER

Under følger bilder fra siste treningsøkt i Alfhallen, dagen før avreise.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg