Tilbake til hverdagen

Etter to veldig koselige uker med foreldrepermisjon, så er jeg mandag tilbake igjen på standplass og tilbake til en normal treningshverdag.

Hverdagen til Skytterlandslaget Elite per dags dato er at gjengen er travelt opptatt med prosjekt P22. Dette startet opp 6.mars og varer fram til 27.mars. Prosjektet er 22 konkurranser på 22 dager. For Eliteutøverne er det dobbelt opp, altså 44 konkurranser på 22 dager. Siden jeg først starter på mandag, vil jeg totalt oppnå 25 konkurranser.

Det skytes på 10m og 50m, hvor det selvsagt er de olympiske disiplinene det konkurreres i. Både kvalifiseringsprogrammet og finaleprogrammet teller som en øvelse. Altså, hvis man skyter en helmatch + en matchfinale, så har man skutt to konkurranser på samme dag.

ALT OM KONKURRANSEN P22 FINNER DU HER

Jeg starter opp med min første P22-konkurranse i Alfhallen på mandag, da det er en konkurranse på 10m luft. Deretter blir det konkurranser hver dag før det blir påskeferie på palmesøndag. Jeg har vært helt ute av trening i 2 uker nå. Derfor er ikke forventningene de største i starten, men bare jeg får skutt meg varm så har jeg troen på å levere flere solide resultater i dagene som kommer.

Stor foreldrelykke

I skrivende stund er det nøyaktig 15 dager siden vår høyt elskede Oskar kom til verden på Kongsvinger sykehus.

Alt gikk utrolig fint med alle tre. Hvis det i det hele tatt var noe å bemerke, så må det være at alt gikk raskt. Iallfall vesentlig raskere enn hva mor og far hadde forventet. Etter å ha ankommet Kongsvinger klokken 10:30, så var Oskar ute allerede 15:02!

En helt utrolig stor opplevelse. Jeg tviler veldig sterkt på at det er mange hendelser i livet som overgår akkurat dette øyeblikket. Nå er det utrolig mye kos og kjærlighet i heimen på Borgen, hvor vi nå er tre fastboende for aller første gang.

STOLTE FORELDRE
Helside i lokalavisa Indre Akershus Blad ble det også