Den lange påskemarsjen

Denne påsken var det seks år siden jeg la ut på #DenLangeStraffen etter å ha tapt et veddemål i fotball, vedrørende mitt favorittlag Kongsvinger.
Siden de rykket ned måtte jeg gå fra Romerikes Blad sine lokaler i Lillestrøm til Flekkerøya rett utenfor Kristiansand. Turen skulle ta ni dager. Heldigvis ble kampen utsatt med en dag, slik at jeg brukte ti dager på turen. Hadde trolig ikke klart turen, hvis kampen ikke hadde blitt utsatt med en dag.

Les mer om det som skjedde for seks år siden HER.

Og fra Glåmdalen HER

Denne påsken slang jeg meg på den store trenden med tøffe langturer blant idrettsutøvere i Norge, men med en litt annen vri. I full HV-utrustning (minus våpen, hjelm og gru) og 10kg sekk på ryggen, satt jeg i marsj med målet om å nå 60 kilometer: Hvilket som er avstanden fra Alfhallen til mitt hjem på Setskog.

Etter to mil måtte jeg kaste inn håndkleet til marsjstøvlene og bytta til joggesko. Derfra og inn gikk det veldig bra fram til 45 kilometer. Med 15km igjen og cirka 8 av dem kun oppover, så var det tomt på tanken.

Men. Jeg kom meg i mål til slutt, selv om jeg nesten krabbet inn den siste kilometeren. Totalt på 13 timer og 2 minutter i effektiv gange. En veldig fin test hvor jeg fikk testet mine grenser både fysisk og ikke minst psykisk!

To øvrige skyttere har forsøkt seg på samme oppgave rett etter meg. Benjamin Karlsen kjempet svært tappert, og stoppet til slutt på 54,5 kilometer.
NTG-elev Lars Lilleng stoppet etter 40 kilometer.

Tar du utfordringen du også? Få på deg sekken (10kg), kle deg smart og etter forholdene, og sjekk hvor langt du klarer å gå 🙂