Hjelper folk digitalt der tiden ikke strekker til

Dette innlegget er sponset / reklame

Har du digitale utviklingsbehov? Utvikle en innholdsrik, men effektiv og moderne hjemmeside? Eller mangler du digital kompetanse i markedsavdelingen din? Da kan det være verdt et forsøk å ta kontakt med denne bedriften.

GRUNDEREN: Johannes Hoff Holmedahl startet opp Brainify mot slutten av 2015. Nå har bedriften vokst seg opp til 12 ansatte og påtar seg stadig store oppdrag, også utenfor hjemkommunens grenser.
FOTO: Ragnhild Hasselgård Morland

Brainify er et lite konsulentselskap på Bjørkelangen. Etablert av Johannes Hoff Holmedahl senhøsten 2015, som for alvor startet opp med sin virksomhet fra januar 2016. Konsulentselskapet hjelper kunder med å finne rett konsept, design og ulike teknologiske løsninger.

– Det vi selger er på mange måter det samme som et regnskapsbyrå leverer, ved at vi tar over deler av forretningsdriften – oppgavene som man ikke har ork eller kompetanse til selv. Vi snakker drift av sosiale medier, blogging, filmproduksjon, designe eller utvikle hjemmesider, reklamekampanjer, annonsestyring, apputvikling og så videre, sier daglig leder Hoff Holmedahl.

– Fleksibilitet og allsidighet frigjør oss også fra å måtte selge inn bestemte løsninger. Vi møter opp og står fritt til å finne ut hvordan vi kan hjelpe mest mulig effektivt.

HAR VOKST PÅ KORT TID

Selv om målet aldri er å bli noen megastor bedrift, har suksessen fra de to første driftsårene gjort at selskapet har kunnet satse mer på egne produkter, samt bidra i lokalsamfunnet med å sponse lokale idrettsutøvere og lokale aktiviteter.

LES OGSÅ: Bygg Med Oss og Brainify bidrar til Simons OL-satsing

Bedriften har nå 12 konsulenter. Tre av disse er født, oppvokst og bosatt i Bangladesh. Resten jobber i Norge, hvor bedriften har kontorer i Bjørkelangen og Oslo. De er alle designere, utviklere, tekstforfattere, kommunikasjonsrådgivere. Alle har samlet kompetanse til å løse det aller meste av markeds-, kommunikasjons og utviklingsbehov.

I tillegg til å hjelpe kunder med å gjøre den digitale arbeidshverdagen mer fleksibel og moderne, inviterer de stadig lokale bedrifter til kurs i digital kommunikasjon

LES OGSÅ: I 2017 hadde Brainify et sykefravær på under 0,1 prosent!

På Instagram kan du følge Brainify-konsulentene i deres arbeidshverdag HER

Johannes Hoff Holmedahl sammen med kommunikasjonsrådgiver / frontenddesigner i Brainify: Camilla Kristine Egner
FOTO: Ragnhild Hasselgård Morland

NOE AV BRAINIFY SITT ARBEID

Det siste året har Brainify signert cirka 30 nye kunder, blant annet lokale aktører som Stuttreist & Himlaga, Rømskog Spa & resort, Bjørkebadet, Fjøset og Romerike Simulatorsenter. Utenfor Aurskog-Høland kommune er nysigneringene blant annet hårkjeden Nikita, Stortinget, Digni, Misjonsalliansen og Organdonorstiftelsen

Men kundelista består også blant annet av store mediebedrifter, organisasjoner og lokale eiendom- og bredbåndbedrifter.

Brainify har blant annet designet, utviklet- og konseptutviklet løsningen Apakken, som er Amedia sin distribusjonsløsning.

De har også designet NTB sin mobilapp fra 2018, samt levert konsept, webdesign og frontend-design til den nye sportsnettsiden https://www.sportsbibelen.com/no/

TRIVSEL: – Personlig er jeg stolt av å ha skapt en morsom arbeidsplass for over ti personer på kort tid, sier Hoff Holmedahl.
Det gode arbeidsmiljøet har vært bærende i bedriften, som i 2017 hadde et sykefravær på under 0,1 prosent.
FOTO: Ragnhild Hasselgård Morland

For Redd Barna har Brainify laget hele fem varianter av organisasjonen sitt undervisningsopplegg, samt designe og utvikle Redd Barna sin julekalender.

Det mest imponerende arbeidet er likevel kanskje nettsiden https://www.laosssnakkeom.no og følgende podcastserie. Her gås det i dybden på tematikken rus og rusmidler, med spesielt ungdommen som målgruppe. På både nettsiden og i podcastserien kan ungdom finne nyttig informasjon om ulike typer rusmidler og virkningene av disse. Et viktig tema som aldri utgår på dato i verdenssamfunnet.

– På vegne av Brainify, så er jeg nok kanskje mest stolt av denne podkastserien som vi har laget for Juvente. Slikt trenger mange flere bedrifter og organisasjoner å bruke markedsbudsjettet sitt på, sier Johannes Hoff Holmedahl.

Brainify har også utviklet og designet undertegnedes hjemmeside http://www.simonclaussen.no, samt bidratt med nytt webdesign på https://simonclaussen.blogg.no

Jeg er utrolig takknemlig for hjelpen jeg har fått til nå og er stolt av å ha med denne flotte gjengen på laget mitt fram mot drømmemålet: OL i Tokyo 2020.

Svettet meg til 1177 poeng i varmen på Løvenskiold

Etter 450 skudd grovkaliber med sauer på to dager, så var det godt å få ut noen konkurranseskudd med matchbørsa igjen.
Mandagens stevne på Løvenskiold ble en varm og fuktig affære med 30 grader i skyggen. Ganske vanskelig vind på kne, men det roet seg etterhvert og på stående var det tilnærmet vindstille.

Med 392 i kne, 396 i ligg og 389 i stå, så endte jeg på 1177 poeng. Totalt sett en grei gjennomføring, hvor det var svært lite som skillet fra en betydelig større poengsum.

Det har vært en god stund siden forrige konkurranse på 50m nå, så det var godt og viktig med en helmatch-gjennomføring i konkurransesammenheng igjen. Viktig å holde motoren i gang, kanskje spesielt nå som jeg går inn i en uke med Landskytterstevnet og skyting med saueren.

Mandagens helmatch på Løvenskiold. Veldig mye bra, men også mye akkurat utenfor tierstreken.

I dag er det stående scatt trening med luftbørsa og testing av luftkuler til verdenscupen i Rio som står på programmet. Mens det er onsdag og torsdag er fri (fysisk trening). Fredag går turen til Sørlandet. Jeg skyter Norgescup på Froland samme dag, samt på Kristiansand og Omeng lørdag.
Søndag starter Landskytterstevne for min del med feltskyting, mens det er baneskyting tirsdag. Baneskytingen går som vanlig live på NRK fra klokken 10.00

Varm helg Hallingdal og Oppland – men mye fin skyting

Sammen med landslagskompisene Henrik Larsen, Jeanette Hegg Duestad og Katrine Lund skjøt jeg i helga åtte DFS-stevner i Oppland og Hallingdal.
Søndre Land, Nordre Land, Torpa og Etnedal lørdag. Hoved og Hol, Gol, Hadding og Nes/Bromma på søndagen. Denne stevnehelgen har i flere år trukket til seg skyttere landet rundt som en fast oppvarming helgen før Landskytterstevne åpnes.

Jeg har kun skutt 5 stevner (Vestfold-helga i juni), og har hatt to treninger med sauer på 200m i år. Forventningene var derfor ikke de største, men totalt sett må jeg si meg godt fornøyd med resultatene.

ÅRETS FØRSTE SEIER: På Brommastevne oppnådde jeg 349 av 350 poeng, etter en nærmest prikkfri gjennomføring på de siste 25 skuddene. Det holdt til seier. Kun to innertiere bak banerekorden til Arild Røyseth

Bromma: 349 – 1. plass
Etnedal: 346 – 2. plass
Hadding: 347 – 4. plass
Hovet og Hol: 345 – 7. plass
Søndre Land: 346 – 8. plass
Torpa: 344 – 23. plass
Gol: 341 – 42. plass
Nordre Land: 336 (med 34 skudd) – 109. plass

Med unntak av stevne på Gol, så leverte jeg mye god teknisk skyting på de syv øvrige stevnene. Synes jeg taklet overgangen til grovkaliber og tungt avtrekk bra. Kjenner at jeg får betalt for at jeg er over gjennomsnittet veldig godt trent i de tre stillingene, selv om teknikken med saueren på DFS-skyting er vesentlig annerledes enn på internasjonal matchskyting.

Det var også fin trening å skyte konkurranse i over 30 varmegrader begge dager.

GODT FOLK PÅ TUR: Denne gjengen her har trolig flest treningstimer av samtlige skyttere i Norge, selv om grovkaliber med sauer ikke akkurat er det store satsingsområdet akkurat nå. Foran fra venstre: Jeanette Hegg Duestad, Katrine Lund, Henrik Larsen og undertegnede.

Det blir ikke noe mer trening med saueren i år. To Norges Cup stevner, Landskytterstevne og eventuell noe Østlandscup med Høland/Bjørkelangen får være mer enn nok 🙂
Men Landskytterstevne blir en veldig fin test mentalt, med tanke på verdenscupen i Brasil og EM i Italia, som jeg gleder meg til.

Med over 5000 deltakere, stort presseoppbud fra NRK og omlag 10 000 mennesker på arenaen så er Landskytterstevnet trolig det største breddeidrettsarrangementet i Norge. Atmosfæren og trøkket på arenaen, under baneskytingen er noe eget. Nesten så man kun må delta selv, for å kunne forstå hvordan følelsen er. Det er enormt mange som har potensialet til å vinne og for de beste, så teller det mentale nærmest 90 %.
Derfor blir Landskytterstevne en veldig fin test på om jeg klarer å gjennomføre de mentale arbeidsoppgavene jeg har satt meg, når jeg senere vender turen til Rio og Bologna for å kjempe om OL-kvoteplasser.

Uttak til verdenscup i Brasil og EM i Italia

Etter sammenlagtseieren på uttaket i Løvenskiold, første helgen i juli, ble jeg automatisk kvalifisert til de to siste største begivenhetene av 2019-sesongen.

Først er det sesongens siste verdenscuprunde i Rio De Janeiro – som starter 28. august. Deretter blir det en tur til Bologna og EM i 50m, hvor mesterskapet starter 12. september. I tillegg arrangeres det NM 50m på Elverum uken mellom disse to stevnene – 6 – 8. september.

I Brasil deles det ut to OL-kvoteplasser på 10m luft og 50m match, mens det i Italia deles ut to OL-kvoteplasser på 50m match.

Den norske rifletroppen ser slik ut:

LEVERTE IGJEN: Denne trioen som har hatt for en vane å herje i verdenscupen denne sesongen, leverte også som bestilt på EM-uttaket noe som ga billetter til både Rio og Bologna.

WC BRASIL
Henrik Larsen, Vegard Nordhagen, Jon Hermann Hegg, Simon Kolstad Claussen
Jeanette Hegg Duestad, Katrine Lund, Jenny Stene

Tre av de fire uttatte gutta til verdenscupen i Rio. Her fra finalen på EM-uttaket.

EM ITALIA
Henrik Larsen, Jon Hermann Hegg, Simon Kolstad Claussen
Jeanette Hegg Duestad, Jenny Stene, Katrine Lund

Tre mann på over 1180 poeng i Østfold lørdag formiddag. Jon-Hermann Hegg (i midten) 1182, Henrik Larsen 1182 og undertegnede 1181. En helt ok laginnsats.
EM-LAGET: Jeg og Henrik Larsen fikk med oss junioren Jon Hermann Hegg på helmatch-laget til både Brasil og Italia. Her fra juni-stevne i Sarpsborg, hvor alle tre skjøt over 1180-poeng.

SOMMERFERIE
Jeg klarte å mobilisere til en toppform på uttaket og er veldig godt fornøyd med innsatsen jeg leverte. Spesielt kanskje på den siste dagen, hvor vindforholdene var alt annet enn optimale. Der klarte jeg å holde på tålmodigheten og roen, selv om det ble mye rykk og napp i teknikken pga vindforholdene.
Også på 60 skudd liggende var jeg veldig flink til å holde på tålmodigheten og skyte på riktige forhold nesten hele tiden.

I dagene etter uttaket har jeg hatt noen deilige feriedager på Hvaler, hvor børsa har fått hvile, mens det har vært mer fokus på fysisk trening og restitusjon. Denne uken er jeg tilbake i normal treningsmodus, før turen går til Landskytterstevne på Evje.

Ditt stiller jeg bare som turist i år, men likevel med en målsetting om å bruke stevne som en god mental test før Brasil og Italia.

Fra uttaksstevne på Løvenskiold første helga i juli. Herrene i gang med første helmatch.

Resultater EM-uttak Løvenskiold

Etter to tøffe dager med uttaksskyting på Løvenskioldbanen er resultatene som følger:

HELMATCH MENN (senior og junior) DAG 1

1. Simon Kolstad Claussen 1181 (70*)
2. Henrik Larsen 1181 (66*)
3. Endre Hagelund 1169 (62*)
4. Vegard Sveen Nordhagen 1169 (50*)
5. Jon-Hermann Hegg 1168 (59*)
6. Øyvind Flatla 1164 (57*)
7. Aleksander Teisrud 1162 (59*)
8. Benjamin Karlsen 1162 (48*)
9. Tobias Bernhoft Osa 1130 (39*)
10. Lars Lilleng 1106 (28*)

HELMATCH MENN DAG 2

1. Simon Kolstad Claussen 1180 (55*)
2. Jon-Hermann Hegg 1178 (63*)
3. Vegard Nordhagen 1171 (68*)
4. Henrik Larsen 1167 (60*)
5. Benjamin Karlsen 1163 (51*)
6. Øyvind Flatla 1156 (41*)
7. Endre Hagelund 1152 (38*)
8. Aleksander Teisrud 1147 (52*)
9. Lars Lilleng 1130 (31*)
10. Tobias Bernhoft Osa 1119 (24*)

FINALE
1. Henrik Larsen 458,1 (8p)
2. Simon Claussen 456,1 (7p)
3. Vegard Nordhagen 445,7 (6p)
4. Endre Hagelund 434,1 (5p)
5. Jon Hermann Hegg 425,5 (4p)
6. Benjamin Karlsen 413,6 (3p)
7. Øyvind Flata 400,5 (2p)
8. Aleksander Teisrud 394,6 (1p)

SAMMENLAGT (2xmatch + finale)
1. Simon Kolstad Claussen 2368
2. Henrik Larsen 2356
3. Jon Hermann Hegg 2350
4. Vegard Sveen Nordhagen 2346
5. Benjamin Karlsen 2328
6. Endre Hagelund 2326
7. Øyvind Flatla 2322
8. Aleksander Teisrud 2310
9. Tobias Bernhoft Osa 2249
10. Lars Lilleng 2236

MENN 60 SKUDD LIGGENDE

1. Simon Kolstad Claussen 627,5
2. Henrik Larsen 623,4
3. Kjell Roar Livold 622,4
4. Vegard Sveen Nordhagen 622,3
5. Øyvind Flatla 619,1
6. Aleksander Teisrud 618,4
7. Jon Hermann Hegg 617,3
8. Erik Halvorseth 614,4
9. Endre Hagelund 614,1
10. Benjamin Karlsen 612,0
11. Tobias Bernhoft Osa 611,3
12. Eirik Grimstvedt 602.6
13. Lars Lilleng 602,2

KVINNER (senior og junior) helmatch dag 1

1. Jenny Stene 1177 (56*)
2. Jeanette Hegg Duestad 1169 (56*)
3. Katrine Lund 1160 (59*)
4. Oda Løvseth 1159 (47*)
5. Karina Stette 1159 (45*)
6. Ingrid M. Håkenåsen 1143 (37*)
7. Johanna Reksten 1143 (35*)
8. Tonje Engevik 1141 (35*)
9. Anita Bjørkedal 1137 (42*)
10. Mari Løvseth 1137 (24*)
11. Maria Skogly 1132 (39*)
12. Åshild Vatne 1128 (27*)
13. Julie P. Johannessen 1122 (33*)

KVINNER helmatch dag 2

1. Jeanette Hegg Duestad 1176 (62*)
2. Jenny Stene 1173 (59*)
3. Katrine Lund 1172 (56*)
4. Oda Løvseth 1155 (49*)
5. Tonje Engevik 1153 (40*)
6. Anita Bjørkedal 1143 (45*)
7. Karina Stette 1142 (38*)
8. Mari Løvseth 1140 (35*)
9. Johanna Reksten 1139 (39*)
10. Åshild Vatne 1130 (35*)

FINALE

1. Jenny Stene 460,0 (8p)
2. Katrine Lund 455,8 (7p)
3. Jeanette Hegg Duestad 446,8 (6p)
4. Oda Løvseth 434,2 (5p)
5. Johanna Reksten 422,4 (4p)
6. Tonje Engevik 409,6 (3p)
7. Karina Stette 400,3 (2p)
8. Mari Løvseth 396,1 (1p)

SAMMENLAGT (2xmatch + finale)

1. Jenny Stene 2358
2. Jeanette Hegg Duestad 2351
3. Katrine Lund 2339
4. Oda Løvseth 2319
5. Karina Stette 2303
6. Tonje Engevik 2297
7. Johanna Reksten 2286
8. Anita Bjørkedal 2280
9. Mari Løvseth 2278
10. Åshild Vatne 2258
11. Ingrid M. Håkenåsen 1143
12. Maria Skogly 1132
13. Julie P. Johannessen 1122

60 SKUDD LIGGENDE KVINNER

1. Jenny Stene 623,9
2. Katrine Lund 623,5
3. Johanna Reksten 620,3
4. Jeanette Hegg Duestad 618,8
5. Tonje Engevik 618,7
6. Karina Stette 615,9
7. Åshild Vatne 615,0
8. Oda Løvseth 614,8
9. Anita Bjørkedal 611,6
10. Mari Løvseth 607,3
11. Julie P. Johannessen 606,0
12. Maria Skogly 602,9

For enda mer utfyllende resultater sjekk LØRDAG HER og SØNDAG HER

Dårlig generalprøve før EM-uttak

Etter noen få dager hvile, var det tilbake til treningshverdagen igjen for å holde trøkket oppe fram mot helgens EM-uttak på Løvenskiold.
Hverdagen smalt også virkelig fullt tilbake i fjeset, etter et lokalt 50m stevne på Stange onsdag kveld.
Det ble årets svakeste poengsum med 1164 poeng på helmatch. Godkjent knestående med 391 poeng i vanskelig vind. Totalt havari på liggende med 387 – i enda verre vind. Og godkjent stå med 386 poeng i nesten ingen vind.

Ble liggende for lenge å vurdere vindforholdene, slik at det gikk utover teknikken i liggende. Var heller ikke nøyaktig nok med hvilken vind jeg skjøt med inn på, og da ble det hele bare tull.

Man får ta med seg en ok gjennomføring i kne og stå, ellers legge stevne i glemmeboken. Kanskje også greit å få seg et lite slag i trynet nå, så man vet at ingenting går av seg selv. Kun knallhard og riktig jobbing som må til. Treningene på torsdag og fredag har også vært gode, noe som selvsagt er et positivt tegn.

Henrik Larsen ble bestemann på stevne med 1172 poeng, mens Benjamin Karlsen kom på plassen bak med 1168 poeng.

Under EM-uttaket på Løvenskiold blir det skutt en helmatch og en 60 ligg lørdag, samt en helmatch og en matchfinale søndag. Vinneren av uttaket, for begge kjønn, er direkte kvalifisert til EM, mens de andre plassene på laget tas ut etter en sportslig helhetsvurdering. Henrik Larsen og Jenny Stene er også begge forhåndsuttatt. EM-troppen reiser også til Verdenscupen i Rio De Janeiro som starter den 23. august.

Du kan følge stevne live fra Løvenskiold lørdag og søndag fra klokken 0900 HER: http://results.megalink.no/?fbclid=IwAR3mKrVs1hPLnZPOWDluGnq_ukSIeFp5BS26EV9AV5qrZORqzusakN8gBrU#!/lovenskiold-50m-banen

European Games 2019 – Det store “nesten-mesterskapet”

Det er nok knapt en nordmann her hjemme som i det hele tatt har fått med seg at det har blitt arrangert Europa-OL de to siste ukene.
På mange måter er det, dessverre, et meget godt eksempel på hvor “særegen”, liten og høyst spesiell idrettsnasjon Norge er. Men også et eksempel på hvor vanskelig og tidvis “håpløst” det kan oppleves for enkeltutøvere i individuelle sommer-idretter å føle seg sett eller anerkjent av mediene eller “folket” her hjemme på berget.

Når hverdagen her hjemme i mediebildet er slik at vintersportsutøvere (som forøvrig ikke er i sesong) og Eliteserien i fotball kommer milevis foran utøvere som har tatt medalje i det som kanskje er verdens nest største idrettskonkurranse (bak Sommer-OL)….. Da kan man bare selv tenke hvordan det er å skulle lete i sponsormarkedet eller forøvrig drive rekruttering til sin egen idrett, hvor man kjemper mot profesjonelle heltidsutøvere fra resten av verden – hvis man vil bli best.

Jeg stopper klagingen og debatten der og føyer bare til at utøverlandsbyen i European Games hadde til sammen 6000 akkrediterte mennesker fra ulike nasjoner i Europa. Det er et tall som er mye større, enn hva utøverlandsbyen i et vanlig Vinter-OL kan vise til….

FIRE FINALER – NÆR MEDALJER
Norge kom hjem, som tidligere nevnt, med to medaljer fra mesterskapet. Begge i bryting. Tatt av Iselin Solheim og Felix Baldauf.
For skytterne sin del, så ble European Games det store “nesten-mesterskapet”. De yngste imponerte klart mest. Jeanette Hegg Duestad med 4. plass i 10m luftrifle individuelt og 4. plass i mix-team med Henrik Larsen, etter å ha tapt bronsefinalen mot Tsjekkia. Samt Vegard Nordhagen med 5. plass i 10m luftrifle, i det som var hans første internasjonale seniorfinale.

Videre kom Jenny Stene til finalen i helmatch for kvinner, noe som endte med 7. plass. Jeg og Henrik Larsen endte på 9. plass og rett utenfor finalefeltet, i henholdsvis 50m helmatch og 10m luftrifle. I 50m liggende mix-team manglet både jeg og Katrine Lund, samt Henrik Larsen og Jeanette Hegg Duestad kun 0,2 poeng fra å gå videre til semifinale.

Nesten, men ikke godt nok til medalje. Vi er med de beste helt der oppe, men må bare erkjenne at vi mangler enda mer for å vinne, samt sanke medaljer hver eneste gang.

NESTEN: Men ikke godt nok. 9. plass i European Games på 50m helmatch. To poeng unna finale. For mange niere i stående ble til slutt utslagsgivende. Henrik Larsen var også nære på en 11. plass.

NESTEN I VINDEN
All 50m-skytingen i mesterskapet var preget av mye vind og varierende vind. For damene holdt det med 1161 poeng for å komme til finalen. Da herrene skjøt var været noe bedre, men også nivået en del høyere.
Det var langt ifra enkelt og jeg jobbet som vanlig steinhardt hele matchen gjennom. Brukte igjen hele skytetiden på 3 timer inklusiv prøveskudd.

Jeg ledet etter knestående med glitrende 395 poeng. Var på 5. plass etter liggende, også der med 395 poeng. På stående ble det dessverre for mye “nesten”. Balansen var fin, men usikkerhetsmomenter med vinden og litt for mye preget av stundenes alvor, gjorde at jeg ikke klarte å slippe meg tilstrekkelig løs i gjennomføringen. Jeg tok opp for mange ganger, på skudd hvor jeg fint kunne ha skutt og sånt tærer på kreftene til slutt. Det ble 381 poeng og 1171 totalt. Niendeplass og to poeng unna de åtte beste som fikk skyte finale.

Selvsagt surt. Men en veldig fin erfaring å ta med seg videre.

FLAGGBÆRER PÅ BURSDAGEN

STORT ØYEBLIKK: Åpningsseremonien i European Games. Undertegnede fikk den store æren av å være flaggbærer for Norge foran over 17 000 tilskuere. Det også på sin egen bursdag. Stort.

På selveste bursdagen min, fikk jeg også æren av å være norsk flaggbærer på åpningsseremonien. På hjemmearenaen til FC Dinamo Minsk – foran over 17 000 tilskuere. Det var virkelig et minnet for livet. Vanvittig artig å høre stemningen fra publikum på stadion, samtidig som man leder an den norske troppen med flagget blafrende i vinden.
Tusen takk til Olympiatoppen for den tilliten. Det var virkelig stort.

Så er det bare å komme seg hjem. Jobbe videre. Være tålmodig. Gjøre de rette valgene. Så får man forhåpentligvis oppleve flere slike øyeblikk, flere slike mesterskap og kanskje nasjonalsangen øverst på pallen. En vakker dag.

Medaljegliset

Storfornøyd kar med fem gullmedaljer og en bronsemedalje rundt halsen etter hjemkomst fra Masters i Århus. Som ble avsluttet med en over 10 timers biltur, fra Århus til København, Malmø, Gøtteborg og til slutt federlandet.

Nå er man omsider klar for European Games / Europa-OL i Hviterussland. Det største idrettsarrangementet jeg har vært med på hittil i min karriere. Stay tuned.