1166 poeng på Flisa

Mye god jobbing og kjemping på gårsdagens 50m stevne i Flisa, men også mye merkelig. 

Til vanlig så skyter jeg best når jeg tørr å slippe meg løs, tørr å være offensiv og tørr å gå på. Når jeg gjorde det denne gangen, så ble det mange rare og merkelige skudd. Spesielt høye niere og niere opp til venstre. Ganske merkelig, da jeg synes jeg hadde ganske grei kontroll og det egentlig bare var å gasse på. Isteden så måtte jeg gjøre absolutt alt 110% nøye, og fikk overhodet ingenting gratis. Både avtrekk, holding og etterholding måtte gjøres bort i mot perfekt, for at jeg følte at jeg skulle få betalt i form av gode skudd. 

Jeg er fornøyd med gjennomføringen i kne og stående, mens liggende var det som overhodet ikke fungerte i dag. Jeg hadde en stram, tight og fin stilling i starten og innledet med 105,1 poeng, så var det bråstopp og totalt slutt. Helt plutselig. Mye tyder igjen på at jeg sliter med å ligge likt, eller at jeg glir i stilling, og må få/teste ut ny reim snarest.

Kne og stående var godt gjennomført, men det betalte seg liksom ikke helt i form av poeng. 391 poeng i kne og 381 poeng i stående var både 3-4 poeng for lite i hver stilling, slik jeg følte gjennomføringen var. Men ingen åttere og kun 9,3 som dårligste skudd under hele helmatchen er jo også noe positivt å ta med seg videre.

Soleklar seier i klassen på 1166 ble det også, da det var få seniormenn som deltok.

Sina Busk leverte en fin liggende serie på 597-poeng (ca. 620,5 på desimal) og ble beste dame med 582-poeng på halvmatchen. Ellers er det ikke de helt store resultatene å melde om fra Flisa.  

Ankermann på 1.laget i Akershusseriefinalen

Jeg er tatt ut som ankermann til mandagens finale i Akershusserien på Rælingen. 

Mitt Kisen 1 møtte torsdag Nordstrand 1 til dyst i Ekeberghallen. En kamp uten særlig betydning, da begge lagene soleklart hadde vært klare for finalen for flere runder siden. Vi stilte ikke med vårt sterkeste lag og tapte med 10-poeng. Men Nordstrand 1 var så gode, så selv om vi hadde stilt toppet, så er det ikke sikkert vi hadde slått dem likevel. Det er dette som etter min mening blir vår desidert verste motstander på mandag. 

Jeg skjøt 299-poeng under torsdagens match, og var ikke særlig fornøyd med hvordan kroppen fungerte. Det gled ikke lett på, og jeg måtte jobbe hardt med meg selv. Bedre gikk det på tirsdag da jeg skjøt luftstevne på Elverum. Etter en kanonstart på 104,5 og 103,8 poeng, resten sto dessverre ikke helt i samme stil. Men 616,7 poeng er likevel mitt femte beste luftresultat for sesongen, og det var store forbedringer her, sammenliknet med luftstenve under ISAS.  Videre denne uken, så prøver jeg meg på et 50-meter stevne på Flisa lørdag klokken 10.00. 

Nordstrand: 1196
May E Nordahl: 300
Daniel T. Haig: 300
Jenny Vatne: 299
Tobias Lillekvelland: 297

Kisen MSL 1: 1186
Simon K. Claussen: 299
Sina Oleane Busk: 298
Jan Tore Aarskog: 296
Lars David Øvrum: 293

Lagene som stiller til finale på Rælingen kommende mandag er: Kisen 1, Kisen 2, Nordstrand 1 og Oslo Østre 1.

Av den infoen jeg har fått på forhånd, så vil hvert av lagene stille med følgende utøvere:

KISEN 1:
Sina Oleane Busk
Hanne Skarpodde
Øyvind Solbrekken Flatla
Simon Kolstad Claussen

KISEN 2:
Maren Kristine Heier Ekker
Vidar Strøm
Jan Tore Aarskog
Jonas Dahl

Oslo Østre 1
Bjarne Muri
Nils Thomas Vaaland
Jørgen B. Elstad
Marianne Berger

Nordstrand 1
Jenny Vatne
Helene Farestveit
May E. Nordahl
Daniel T. Haig 
 

Middels mesterskap under ISAS Dortmund

Jeg holdt følge med flere fra verdenseliten i knestående og liggende, mens jeg i stående igjen fikk en bekreftelse på at jeg har at godt stykke igjen. 

Slik kan egentlig ISAS Dortmund 2014 oppsummeres for min del. Det ble 1160-poeng på helmatch, 623,7 poeng på 60-ligg og 612,3 poeng på 10-meter luft. 17. plass som beste plassering i liggende, hvor det deltok drøye 70-skyttere fra store deler av Europa, samt Gagan Narang fra India. 

HELMATCH
Jeg merker at det er lenge siden jeg har skutt en større konkurranse, særlig utenlands. Kroppen var spent og jeg slet veldig mye med spenninger i høyre skulder på knestående. Måtte jobbe hardt med meg selv for å få ting til å gli på slik det vanligvis i år har brukt å gjøre i kne. Startet nervøst på de fem første skuddene med tre poengtap allerede der, før kroppen roet seg ned og jeg fant en viss flyt på det hele. Hadde kun en nier på de neste 19-skuddene, før kroppen ble spent på ny. Rodde til slutt i land 390 – greit nok, men burde vært ennå tøffere og ennå mer målrettet fokusert mentalt på arbeidsoppgaver.

I liggende slet jeg denne dagen veldig mye med høydespredning og hadde til tider en helt ekstrem flaks, tross for at tre av nierne jeg fikk var 9,9. 397-poeng totalt her med mye uforstårlig spredning i høyden.

Stående var et trist kapitel. Jeg var i ubalanse, hadde dårlig holding og turte ikke slippe meg løs, de gangene det sto rolig. Klarte å skyte avslappet på siste serien, som viste 95-poeng, ellers så var det lite å skrive hjem om. 373-poeng her og 1160-poeng totalt. Finaleplassen gikk på 1172-poeng. 
Med tanke på at jeg var på 2. plass i mitt lag og en 6. plass av alle totalt etter ligg og kne, så var det en nedtur når matchen ble avsluttet på denne måten. 

60-LIGG
Dette var oppturen under oppholdet i Dortmund. Jeg slet i starten av prøveskuddene, men fant etterhvert en stilling hvor jeg lå utrolig godt og kompakt. Jeg hadde godt trykk i skulderen og hadde den “tighte” og stramme følelsen som jeg må ha, for at jeg skal føle at jeg treffer som ønsket på liggende. Startet med 105,0 og 105,5 og var i ledelse foran blant annet Daniel Brodmeier fra Tyskland etter de to første seriene. 
Så begynte jeg å bli stiv i håndledd og venstre arm, fikk første nier “9,5” på skudd nr. 29 og måtte ta en pause. Når jeg så startet på’n igjen, så var plutselig den stramme og “tighte” følelsen borte. Det resulterte også i ny høydespredning og flere 9-ere opp venstre. Jeg prøvde å flytte håndstopper fram for å få mer press i skulder uten hell. Etter 45-skudd starmmet jeg reima et hakk, og da var plutselig ting på stell igjen og jeg hadde den samme følelsen som på starten. Avsluttet med 104,5-poeng og rodde i land 623,7-poeng.

Sett under ett ærgelig, med tanke på den gode starten. Men veldig mye gode tendenser, som jeg må ta med videre.

10-meter luft
God jobbing og kjemping underveis, men hele matchen blir preget av at jeg står i ubalanse og ikke holder rolig nok. Da blir jeg også automatisk for feig til å slippe meg løs som ønsket. Klarte dette til tider og skjøt faktisk 588-poeng på heltall, men med sidespredning på 10,1 fra venstre mot høyre, så blir det svakt når det er desimaler som gjelder. 612,3-poeng. 

Alt i alt et samlet stevne hvor resultatene ikke var mer enn middels – , men mye fine tendenser på liggende. Ellers en kjempefin tur rent sosialt sett, med en herlig gjeng fra Kisen MSL.  

395 poeng på kne og 386 poeng på stå under marstevne på Kisen

Dessverre så ble ikke disse poengsummene levert under samme dag. Men den suverene stående-serien på 386-poeng sørget likevel for årets foreløpige beste resultat på helmatch med 1172-poeng og et poeng forbedring på rankinglista til VM. 
Dette skjøt jeg på tirsdagens stevne. 391 poeng på kne, 395 ligg og 386 stå. Kne fungerte bra, liggende veldig varierende, mens stående var tidevis helg nydelig. Det var en veldig deilig bekreftelse å få på stående, etter mye god trening og fokus på stå den siste tiden.

Jeg prøvde meg på en liggende-match på onsdag, noe som igjen ga varierende smak. Tre dårlige serier og tre gode serier ga 622,1 poeng. 1,5 poeng dårligere enn tirsdagen. Jeg føler at jeg er i dytten på liggende og at stillingen fungerer egentlig bedre og bedre. Så litt mer mengde trening også her, så tror jeg at jeg kan være på sporet av noe virkelig bra.

På torsdag vurderte jeg å droppe den lange bilturen tur/retur Rena – Alfhallen, etter en ganske hard intervalløkt (siste trening før Birken). Men så lysten og gira som jeg er om dagen, så valgte jeg å dra likevel.
Det startet også helt forykende. Jeg startet anspent på kne, men fant roen etterhvert og skjøt strålende teknisk. Fra skudd 1 – skudd 34 så hadde jeg kun en nier og resten blinker. Men etter å ha sittet i samme stilling hele veien, så ble jeg sliten og anspent mot slutten og var en stund ute på viddene med en 8-er og to 9-ere fra skudd 35 – 37. Hentet meg heldigvis godt inn og avsluttet med tre blinker. 

Bildet av tirsdagens Helmatch og 60-ligg. 1172 og 623,6. 

Liggende stemte veldig bra. Utrolig god kladding på hver serie og på desimal så var den dårligste serien 103,9 poeng. Dessverre snek det seg ut en nier på hver serie, tre av dem 9,9. Så litt uflaks, synes jeg at jeg hadde her. Gjennomføringen var bedre enn poengsummen på 396. 

På stående, så gikk det dessverre som jeg fryktet og ennå litt verre. Beina var gele aktige etter hard trening tidligere på dagen, og jeg slet med holding og balanse. Likevel så synes jeg at jeg sto kontat og godt i stillingen min, og synes i bunn og grunn at den totale gjennomføringen ikke var så dårlig. Men jeg gjorde en gedingen taktisk feil ved å trykke altfor tidlig på “ny serie”. Jeg startet med tre niere i samme hull over og kom tidlig skjevt ut. 
Hentet meg sånn nogenlunde inn igjen før jeg plutselig fikk en rykning i kroppen, før det smalt rett etterpå. Og med en 6,2 så var det kjørt. Faktisk fikk jeg denne samme rykningen to ganger til, hvor jeg heldigvis ikke hadde hardt nok trykk på fingeren. Denne rykningen skremte meg ganske mye, og gjorde også sitt til at jeg ikke turte å slippe meg løs og være like tøff som jeg ønsker.

Resten av skytingen var egentlig grei, men det ville ikke bli tiere før på siste serien. Da rant det plutselig inn, selv om jeg følte at jeg ikke gjorde så mye annerledes. Jeg tar uansett med meg torsdagens kne og ligg, samt tirsdagens stående med meg videre. På disse seriene var det utrolig mye bra.

Stian Bogar bekreftet sin posisjon som landets desidert beste liggende skytter og viser også fin form på matchen før WC-USA. Det ble fire av fire seiere på Bogar med 634,4 som det klart største høydepunktet. Odd Arne Brekne er tilbake etter et hvile år i fjor, og skjøt seg torsdag til en plass i WC-München på liggende med to fine ligg-serier på 630,5 og 628,0. 

RESULTATER

HELMATCH 1

1. Stian Bogar 1172
2. Simon Claussen 1172
3. Ole M. Bakken: 1171
4. Øyvind S. Flatla: 1170
5. Ole KR. Bryhn: 1169
6. Are Hansen: 1164
7. Jonas Dahl: 1155
8. Kjell Aarskog: 1142
9. Nils K. Midtflå: 1098 

HELMATCH 2

1. Stian Bogar: 1168
2. Simon Claussen: 1164
3. Øyvind S. Flatla: 1161
4. Jonas Dahl: 1148
5. Kjell Aarskog: 1137 

 

 

Rankingliste til VM 10.mars

Da har Håvard Ellefsen oppdatert rankinglisten som ligger til grunn for vurdering før VM-uttaket til Granada. De to beste utendørsresultatene + de tre beste inne/ute danner grunnlaget for sammenlagtsum og snittsum på 50-meter. Og de fem beste resultatene på luften. 

Det er samtlige resutlater fra og med 1. juli 2013 og til i dag som er tellende. 

Slik man kan se på rankinglisten, så har jo de som kvalifiserte seg til EM og WC-granada en liten fordel, da det ikke akkurat var flust av utendørsstevner hjemme fra 01. juli og utover i fjor sommer. Selv skjøt jeg kun et stevne på Hobøl, et liggstevne på Jordbru og NM som mine utendørsstevner fra 01.07.13 – høsten. 

Flere heller svake utendørsresultater bærer preg på listen, så det kommer garantert til å bli store endringer når utendørssesongen starter i april/mai! 

Har du gode nok resultater til å blande deg inn i kampen om VM-plass, så er det bare å sende inn dine resultater til Håvard Ellefsen på [email protected] 

Så er det bare å legge seg i hardtrening og forberede seg til utendørssesongen. Rankingliste skaper fighting, motivasjon, blest og mer aktivitet 🙂 

Verdt å nevne er det at gode navn som Sina Busk , Magnus Bjørnstad og Endre Hagelund foreløpig ikke er med på rankinglisten.

PS: Utøverne er rangert i forhold til sammenlagt sum og ikke snitt. 

Menn liggende Inne/Ute   Ute    Sum/snitt  
1. Stian Bogar   634,0 629,9 629,7 630,1 626,6 3150,3/630,1 630,1
2. Harald Stenvaag 633,7 631,1 629,0 626,8 627,2 3147,8/629,6 629,6
3. Kjell Roar Livold 629,5 629,5 628,8 622,5 622,6 3132,9/626,6 626,6
4. Jørgen B Elstad 626,2 625,7 624,9 626,4 626,3 3129,5/625,9 625,9
5. Ole-Kristian Bryhn 627,1 625,8 623,1 622,9 621,2 3120,1/624,0 624,0
6. Simon K Claussen 628,5 626,7 625,7 620,5 615,1 3116,5/623,3 623,3
7. Håkon Sørli   623,1 616,2 614,8 619,8 612,4 3086,3/617,3 617,3
8. Vebjørn Berg   629,7 628,5 627,7 620,8   2506,7/626,7 626,7
9. Are Hansen   625,6 622,8 622,4 620,5   2491,3/622,8 622,8
10. Ole Magnus Bakken 620,6 620,0 627,8 618,8   2487,2/621,8 621,8
11. Odd Arne Brekne 629,3 627,7 627,6     1884,6/628,2 628,2
12. Øyvind S Flatla 624,7 624,6 624,6     1873,9/624,6 624,6
                   
Menn match                
1. Are Hansen   1179 1178 1177 1171 1161 5866/1173,2 1173,2
2. Ole-Kristian Bryhn 1174 1172 1172 1170 1169 5857/1171,4 1171,4
3. Stian Bogar   1174 1174 1173 1159 1158 5838/1167,6 1167,6
4. Simon K Claussen 1176 1174 1172 1158 1149 5829/1165,6 1165,8
5. Jørgen B Elstad 1170 1161 1156 1171 1159 5817/1163,4 1163,4
6. Håkon Sørli   1154 1148 1142 1155 1141 5740/1148 1148,0
7. Odd Arne Brekne 1175 1174 1167     3516/1172,0 1172,0
8. Øyvind S Flatla 1172 1169       2341/1170,5 1170,5
9. Ole Magnus Bakken 1173         1173/1173,0 1173,0
                   
Kvinner match              
1. Malin Westerheim 587 586 585 587 587 2932/ 568,4 586,4
2. Siw Anita Dramstad 589 588   589   1766/ 588,7 588,7
3. May Elisabeth Nordahl 580 579 579     1738/ 579,3 579,3
4. Eline Skovli Utne 582 582       1164/ 582,0 582,0
                   
Menn luft                
1. Are Hansen   631,1 627,4 627,1 627,0 625,8 3138,4/ 627,7 627,7
2. Ole Magnus Bakken 627,8 628,0 626,5 628,5 626,6 3137,4/ 627,5 627,5
3. Øyvind S Flatla 626,2 625,1 623,1 622,9 621,7 3119,0/ 623,8 623,8
4. Håkon Sørli   621,4 620,2 619,6 619,2 619,0 3099,4/ 619,9 619,9
5. Simon K Claussen 621,4 618,0 618,0 617,5 615,2 3090,1/ 618,0 618,0
6. Ole-Kristian Bryhn 618,5 616,9       1235,4/ 617,7 617,7
                   
Kvinner luft                
1. Malin Westerheim 419,3 419,2 417,7 417,6 417,0 2090,8/ 418,2 418,2
2. Eline Skovli Utne 411,4         411,4/ 411,4 411,4

 

 

300-poeng på Akershusserie

Jeg skjøt i går for aller første gang fult hus på øvelsen 30-skudd stående på 15-meter NSF skive, under nest siste runde i Akershusserien. Mitt Kisen MSL møtte Oslo Østre SKL 1 til dyst i Alfhallen og tittelforsvareren tok en grei seier med fem poengsmargin. 

Etter en hard løpetur på formiddagen, så kjente jeg at kroppen var ganske stiv og jeg slet en del med balansen. Det var derfor godt å få trent litt luft, før matchen startet. Jeg gjennomførte 70-skudd luft på 1-time. Slet kraftig med både holding/balanse og skjøt mye dårlig, men hadde fokuset rettet mot å dra med meg den gode etterholdingen, avtrekksprossesen og timingen til lagskytingen på 15-meter. 

Det fungerte veldig bra, og igjen fikk jeg en bekreftelse på at luftskyting er kilden til alt godt i rifle. Jeg slet også med både holding og balanse under Akershusserie-matchen, men ved hjelp av god timing, etterholding og avtrekksteknikk, samt litt flaks så klarte jeg å klemme inn 30 blinker. 

Mitt Kisen MSL 1 har vunnet alle sine kamper solid hittil og har tatt en solid 1.divisjon seier etter innledende skyting, og er selvsagt storfavoritt til finalen i slutten av mars-måned. Kisen 2 er også klar for finale etter seier over Oslo Østre SKL 2 i forrige uke. Nordstrand 1, Oslo Østre SKL 1 og Rælingen kjemper om de to siste finaleplassene. 

Resultatoversikt til VM-uttak

VM i Granada som starter i begynnelsen av september er sesongens største godbit på skytefronten. I rifle konkurreres det i tradisjonenstro i øvelsene 10-meter luftrifle, 50m 60-skudd liggende, 50m 3x40skudd helmatch og grovkaliber 300m liggende og match. 

Landslagstrener Anne Grethe Jeppesen har bestemt at rifleutøverne sine fem beste resultater skutt fra og med 1. juli 2013  (minimum 2 resultater utendørs på 50-meter) skal være med å danne grunnlaget for uttaket og hvem som blir tatt med i troppen som reiser til Spania. 

Det vil bli arrangert to uttaksskytinger (utendørs på 50m) som ennå ikke er helt 100% spikret hvor vil være ennå. Disse to resultatene i hver øvelse + snittet av de fem beste resultatene fra 01.07.13 danner sammenlagtsummen for hvem som vil bli tatt ut til troppen. 

Jeg henger overhodet ikke med på 10-meter luftrifle, men er godt inne i diskusjonen på 50m helmatch. Med klaff utendørs i år, så kan jeg også blande meg inne i liggendekampen. 

Under kan du se en oversikt over mine fem beste resultater (de tre beste + to utendørs på 50m). 

60-ligg. 
628,5 (598) Eskilstuna 08.02.2014. INNE
626,7 (598) Fredrikstad 26.10.2013. INNE
625,7 (597) Fredrikstad 23.01.2014. INNE
620,5 (594) Jordbru 08.09.2013. UTE
615,1 (588) Løvenskiold (NM) 22.09.2013. UTE
3X40-skudd HELMATCH
1176 Fredrikstad 20.10.2013. INNE
1174 Alfhallen 15.10.2013. INNE
1171 Eskilstuna 08.02.2014. INNE
1158 Hobøl 07.09.2013 UTE
1149 Løvenskiold 23.09.2013 UTE

10m luftrifle 

621,4 (593) Alfhallen 18.01.2014
618,0 (591) Alfhallen 19.01.2014
618,0 (588) Rykkin 22.10.2013
617,5 (590) Fredrikstad 23.10.2013
615,2 (586) Elverum 29.10.2013
Som man ser utifra reslutatene, så har jeg fått svi for at jeg ikke skjøt mer utendørs 50-meter etter 01.07.13. Da jeg ikke kom med til EM eller Granada, så ble hovedinnsatsen lagt ned på DFS mot landskytterstevne og Norges Cup avslutningen. Faktisk skjøt jeg kun 3 utendørsstevner, etter 01.07.13, hvor alle ble skutt på høsten. Det var utvidet match på Hobøl, ligg-stevne på Jordbru og NM på Løvenskiold. 
Med et par gode gjennomføringen til innendørs, samt god innsats når vi starter ute i slutten av april, så bør det være muligheter til å forbedre resultatlisten betraktelig.
Det må også nevnes at jeg satser på å komme med på 300m grovkaliber, hvor jeg jo har to fine resultater å vise til under NM i høst, da jeg vant liggende med 599 poeng og ble nummer 2 på helmatchen med 1173-poeng.
Jeg har i skrivende stund ingen oversikt over hvordan jeg ligger an i forhold til de andre på landslaget. Jeg kommer til å oppdatere resultatoversikten fortløpende ettersom gode resultater komme, så det er bare å følge med 🙂  

Gode treningsdager

Det er rolig på stevnefronten hjemme om dagen, og da blir det ekstra tid til å gi jern på treningsfronten. 

Jeg har de tre siste dagene hatt min egen lille samling i Alfhallen fra fredag – søndag, med hovedfokus på stående. Hver økt ble innledet med 1 time luftskyting ca. 70-80 skudd. Før det bar rett opp på 50-meter. 
Lørdag fikk jeg god veiledning av Øyvind Sirevaag, og jeg har endret stående stillingen min litt, slik at jeg nå står en del breiere med bena. Dette er fordi at hofta skal komme i en bedre vinkel, som gjør det mye lettere å holde balansen. Jeg skjøt ironisk nok 10,9* på første skudd i den nye stillingen, og synes at jeg står ganske mye mer behagelig nå.

 


Jeg gjennomførte to 40-skudd tester på stå som ga 386 og 382 poeng på disse dagene. I tillegg til en 60-skudd på luft som viste 619,8 (591), så jeg tror jeg hadde et meget godt utbytte av tre dager med relativt hard teknisk og basis stående trening.

Knestående gjennomførte jeg kun 60-skudd på under disse dagene, men der er følelsen den samme gode som den egentlig har vært i hele vinter. Det er i liggende at det nå virker å stritte litt i mot, men jeg fant også her litt tilbake til godfølelsen på slutten av søndagsøkten. De siste 15-skuddene ble skutt med Xact-låtten min som jeg bruker i konkurranse og viste 10,2 som dårligste skudd.

Jeg prøver meg på et luftstevne igjen lørdag denne uken på Kisen, mens jeg tirsdag og torsdag neste uke skyter stevne i Alfhallen. 


ALLE FOTO: ØYVIND SIREVAAG

 

Klubbmester 15m innendørs

Jeg ble forrige uke klubbmester på 15-meter innendørs for fjerde år på rappen i Høland/Bjørkelangen skytterlag. 

På utendørsprogrammet innendørs, så skjøt jeg 348-poeng etter seriene: 49 – 49 – 50 – 100 – 100. Et dårlig førsteskudd på ligg og stå, resulterte i to poengtap, mens resten av skytingen var fint gjennomført. Jeg forsvarte dermed tittelen som klubbmester på øvelsen 15-meter fra både 2013, 2012 og 2011. I 2013 hadde jeg også 348-poeng, mens jeg i 2012 vant med 245-poeng på det vanlige innendørsprogrammet. I 2011 ble jeg klubbmester etter å ha lagt inn fine 249-poeng. 

Kjersti Nyborg Teigen tok 2. plassen med 342-poeng. 

1168 og 3.plass i Fredrikstad

Jeg var forrige uke på farten i Rolvsøyhallen på Fredrikstad Miniatyrskytterlag sitt februar-stevne. 

På en dag, hvor stående fungerte ganske bra, så var det liggende som ødela for et topp-resultat denne gangen. Selv om jeg har bedret meg kraftig i liggende fra i fjor, så varierer jeg ennå kraftig i prestasjonene. Denne dagen var det lite som stemte, og mye av gjennomføringen blir også ødelagt når man får dårlige 9-ere som man ikke ser. 
Fokus på terping og arbeidsoppgaver blir meget viktig i denne stillingen framover, så får jeg heller bare gi bengen i resultatet en liten stund og håpe på at det snur med rett fokus.

Knestående var igjen bra, men mye stang ut hindret en skikkelig toppsum, selv om 391-poeng jo selvsagt ikke er noe nederlag. På stående slet jeg litt på de første 20, mens jeg fant roen, rytmen og flyten på de 20 neste og noterte meg for 383-poeng.

Seier ble det til Odd Arne Brekne med 1174-poeng, etter meget solid liggende og stående skyting. Stian Bogar tok 2. plassen med 1170, jeg nummer 3 med 1168 og Are Hansen på 4.plass med 1167.

For fyldige resultater gå på www.fmsl.no