God treningsuke

Mye trening, både basis og drill, med luftrifla denne uken. Hvor målsettingen er å prestere det man er god for på Kisen Open som arrangeres i helgen. Stevne teller som EM-uttak og har god påmelding i samtlige klasser, så det er forventet bra trøkk i Alfhallen til helgen. 

Jeg tok en bronsemedalje under Kisen Open i fjor, og det ville vært å lyve, hvis målsettingen er lavere i år. Jeg har fått trent veldig bra denne uken, og ting har også fungert bra på trening. Rett fokus underveis på hele serien, samt gode forberedelser i forkant på begge konkurransedagene, så kan det bli en artig helg. 

Sesongbeste med fem av seks serier i midten

I mellom landslagssamlinger i både Ullensaker og Oslo, har det også blitt to konkurranser denne uken, før helgen. Onsdag var det 10m stevne på Stange i Hedmark, hvor jeg satte sesongbeste med 624,6 poeng. Altså rett over 10,4 av 10,9 poeng i snitt på hvert skudd. Fem kjempegode serier og en møkkaserie på totalt 60 skudd, så det kjentes ut som det var litt mer å gå på. Kunsten er å få det stabilt godt gjennom hele 60 skudden, og konkurransens varighet på cirka 90 minutter. 


Min 60 skudd serie på 10m stevne til Stange – 624,6 poeng er seongbeste med luftrifla av meg. 

Torsdag kveld var det Østlandscup i 15m DFS, etter landslagssamling tidligere på dagen. Her møtte mitt Høland/Bjørkelangen rivalen Oslo Østre på hjemmebane i kvartfinalen. Det ble svært jevnt og etter 15 av 35 skudd var det helt likt. Vi dro fra litt på grunnlaget og ledet med 6 poeng etter 25 skudd og endte til slutt opp som vinner med 5 poengsmargin. Jeg ble beste skytter med 349 poeng. 

Fredag er lett fysisk trening og hviledag, før det blir totalt tre konkurranser i helgen under Kisen Open. To individuelle, samt en lagskyting i air mix, hvor jeg skal skyte på lag sammen med Karina Stette, elev fra NTG Kongsvinger. 


Tre strake 10,9* som avslutning er ikke hverdagskost!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg