Juleforedrag hos Bygg Med Oss

Byggefirmaet fra Bjørkelangen, Bygg Med Oss, var den første lokale samarbeidspartneren som kom på banen og ville hjelpe meg med min internasjonale satsing i år og fram mot hele 2020-sesongen. 

Bedriften startet opp høsten 2013 og driver blant annet med byggeprosjekter for hytter, hus, landbruksbygg, stålbygg og store bygninger i tre. I tillegg til flere prosjekter i Aurskog-Høland er bedriften også aktive i Østfold og har et stallprosjekt på Øvrevoll. 

Det prosjektet de er mest kjent for er idylliske Setten Hyttepark, hvor de har ansvaret for den daglige ledelsen. 

Fra 2015 til 2017 økte Bygg Med Oss omsetningen med 18,5 millioner til 41,3 millioner kroner. I år har Bjørkelangen-firmaet budsjettert med en omsetning på 60 millioner kroner.

LES OGSÅ: Jobbsøker Åge (56) sto fram i lokalavisa ti minutter etter kom tekstmeldingen som forandret alt!


Sammen med daglig leder i Bygg Med Oss, Knut Heggedal. Tusen takk for støtten og samarbeidet vi er i gang med. 

Skytesporten nasjonalt og i et verdensperspektiv

Forrige uke var bedriften, med flere av sine samarbeidspartnere, samlet til julelunsj på Fjøset Resturant i Aurskog. Her fikk jeg muligheten til å fortelle om meg selv, min satsing, målsettinger, treningsopplegg og ikke minst om skyttesporten sin helhet, både i Norge og i et verdensperspektiv. 

Jeg ser på det som både lærerikt, og ikke minst viktig, å fortelle om sporten min, og hva en internasjonal toppidrettssatsing i skytesporten faktisk innebærer. Dette gjør jeg mer en gledelig flere ganger til dem som måtte ønske. Samarbeidspartnere, og andre, må også gjerne ta turen innom Grasåsen på Bjørkelangen eller det fantastiske anlegget i Alfhallen, på Borgen, for å selv få prøve seg på både de nasjonale og internasjonale øvelsene. 

Husk bare å si i fra i god tid, ettersom terminlisten min for 2019 er ganske så hektisk fra januar – september. 

Videre ønsker jeg alle mine samarbeidspartnere, samt kjente og ukjente der ute en fredelig julehøytid. Jeg håper vi ses på skytebanen 🙂 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg