God og kjærkommen støtte fra lokalmiljøet

Jeg er utrolig takknemlig for at jeg de neste to konkurranse-sesongene har fått Setskog-bedriften, HF Anlegg og Skog AS, som sponsor i min internasjonale satsing.

 

HF Anlegg og Skog AS er et entreprenørfirma som ble startet i 1985, rettet mot både privat- og bedriftsmarkedet i Oslo, Akershus, Østfold og omegn. Firmaet utfører de aller fleste tjenester av graving, sprengning, masseforflytning, asfaltering, grøntarbeid og skogsarbeid. 

HF Anlegg og Skog AS ble i 2016 kåret til årets bedrift i Aurskog-Høland kommune. Fra 2016 til 2017 økte de også omsettingen sin med over 22 millioner kroner

Siden den lokale bedriften, i tillegg til å være fra bygda mi, også har sine lokaler bare et steinkast unna mitt barndomshjem, er det ekstra gjevt for meg personlig å ha dem med på laget. Sponsorer vokser ikke på trær i skytesporten, så all støtte hjelper stort. Men det er klart at støtte fra lokalmiljøet, også det innerste, betyr noe litt ekstra. 

Les mer om HF Anlegg og Skog AS på deres hjemmesider HER

Takk for at dere er med på laget de to neste sesongene. 


Sammen med daglig leder i HF Anlegg og Skog AS, Erik Heggedal. Utrolig takknemlig for tilliten over å ha lokalmiljøets støtte i ryggen på vei mot mine drømmemål. 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg