Fullt hus “350 poeng” i treningscup på hjemmebane

Jeg trener så å si ikke noe med saueren, da det jo tross alt er OL-disiplinene og øvelsene i NSF som jeg satser mest på. Men er det en ting jeg elsker, så er det å skyte konkurranser. Bare det å være i en konkurransesituasjon, gjør at jeg får alle sansene i kroppen til å bli ekstra skjerpet. Det må være i en konkurranse, selv ikke en “test match” på trening blir i nærheten av den samme følelsen. 

DFS arrangerer også langt flere konkurranser enn NSF, her hjemme i Norge. Derfor benytter jeg meg ofte av DFS-konkurranser på høsten og vinteren. For å få konkurranse-trening, kjenne på litt ekstra spenninger, som jeg ikke får på trening og ikke minst: Konkurrere mot meg selv og andre. Det at jeg nesten ikke trener på DFS-disiplinene gjør ingenting, da jeg overfører mye av all NSF-treningen over på dette. Jeg har heller nesten aldri hatt store problemer med å takle overgangen fra luft og matchvåpen til sauer. 

Full klaff og litt “flaks”

Etter luftøkta i Alfhallen, gikk turen først til Fet sitt november-stevne. Her ble det 349 poeng og ledelse etter første dag. Deretter gikk turen rett til DFS-hjemmebanen, Grasåsen, hvor vi skjøt 1.runde av Lapua-cup. Dette er en treningscup på 15m for skytterlag i Akershus og Hedmark/Oppland fylkene. Man skyter et vanlig 35-skuddsprogram og sender inn resultatene til arrangøren, Sør-Skogbygda skytterlag. De beste sammenlagt går videre til finale, som arrangeres på Stange og Romedal sin bane i starten av februar. 

Her klarte jeg for tredje gang innendørs og skyte 350 av 350 mulige poeng, på 35-skuddsprogrammet. De to første gangene var i Fet og Drammen på tampen av 2016-sesongen. 

Med helt ny Kurt Thune-dress fra Våpensmia, så fikk jeg full klaff i dag. Jeg hadde også flaksen på min side, for dressen har ennå ikke helt tilpasset seg kroppen 100 %. Balansen i stående var ikke helt hundre, men jeg berget meg inn med suveren timing, godt nullpunkt, og ved å ha en tydelig plan for hver eneste serie ved å gå på hardt. Var offensiv hele veien. 
En flott start på det som blir en lang og tøff treningsuke 🙂 

Foreløpige resultater fra november-stevne i Fet finner du HER

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg