Verdig premieseremoni i Alfhallen

Totalt måtte kommunen ut med 74 000 kroner i bragdbonuser for individuelle triumfer i NM, Nordisk og VM, samt lagseiere i de to sistnevnte. Kommunen har riktignok endret ganske mye på statuttene sine. Tidligere fikk man også bragdbonus for medaljer, ikke bare for gull, samt at lagmedaljer i NM også var inne i bragdstatistikken. Alt dette gjaldt i tillegg også for veteraner og ungdommer. Da Kisen innkasserte over 100 000 kroner i bragdbonuser, skjønte nok kommunen at de måtte se over statuttene en ekstra gang. 

Nå er det altså kun juniorer og seniorer som får bragdbonus, og det er kun individuelle gull som gjelder, i tillegg til laggull i “større mesterskap”. Tross innskrenkinger og høyere krav, så fortjener kommunen all honnør, og en stor takk for at de viser at de setter stor pris på flotte idrettsprestasjoner. Spesielt i skyting er “pengepremier” eller “økonomiske bonuser” en stor mangelvare og stort sett totalt fraværende. Derfor er dette flotte bidraget fra Ullensaker kommune, mildt sagt, veldig kjærkomment og nødvendig for å satse videre. 


Fornøyde skyttere med bragdbonus fra Ullensaker kommune. Bak fra venstre: Undertegnede, Benjamin Tingsrud Karlsen, Jenny Stene, Jon Hermann Hegg, Stephanie Grundsøe, Tonje Engevik, Karina Stette, Endre Hagelund, Øyvind Solbrekken Flatla og Heidi Sørlie-Rogne. 


En stor takk til ordfører Tom Staahle (FRP) og Ullensaker kommune, som viser at de virkelig setter stor pris på sterke idrettsprestasjoner av lokale utøvere. 

Sirevaag og NTG fikk egen hyllest 

Totalt ti enkeltskyttere fikk bragdbonus av Ullensaker kommune, i form av pengepremie. Deriblant også Stephanie Grundsøe, som tok gull i Ungdoms-OL for Danmark, men som kjent representerer Kisen MSL når hun skyter stevner i Norge. 

Selv fikk jeg en solid og fin bonus på 13 000 kr for NM gull på 300m helmatch, to laggull i 50m nordisk, samt seieren i Europacup finalen på 300m standardgevær. Benjamin Tingsrud Karlsen var den som fikk mest bonus av kommunen med over 20 000 kr, blant annet etter sine to VM-gull på 50m liggende. 

Øyvind Sirevaag fra NTG Kongsvinger ble også satt stor pris på under utdelingen. Siden 2003 har han gjort et fenomenalt arbeid på NTG,  for hele skytesporten, med å få fram storskyttere i de internasjonale riflegrenene. Det er ikke uten grunn at seks rifleskyttere fra årets VM-tropp og 2-3 rifleskyttere fra de to siste sommer-olympiadene, har en lang fortid på NTG Kongsvinger. 

Kisen telte totalt 75 oppmøtte i Alfhallen denne kvelden. En fin premieseremoni for en flott og hardtarbeidende gjeng. En gjeng som virkelig vil noe, og som forhåpentligvis kommer til å sette klubben og Norge på kartet i flere år framover. 

ALLE FOTO: STIAN SØRLIE-ROGNE

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg