Stang ut på innledende skyting av Viken II + resultater fra 1. dag av EM uttak junior

Jeg skjøt i går innledende 25 skudd av landsdelskretsstevnet Viken II 2012, som i år blir arrangert i Sarpsborg. 

Noe av det mest facinerende med skytesporten er flyten og marginer. Når du har dagen, så kan du ha skudd som ser helt forferdelige ut, og gjøre småfeil, som likevell blir skudd med gode poeng. Et flott eksempel på akkurat det var meg selv under fjorårets Viken II. Da hadde jeg 150 poeng på klassen, hadde høy puls på grunnlaget og hadde et stå skudd som nesten så ut som satt i det hvite, men ble anvist til 9,0. 
Har du ikke dagen, så kan det nesten uansett se så såre flott ut i sikte, men uansett hva du gjør så blir det ikke poeng av det.

Sistnevnte setning følte jeg på kroppen da jeg gikk ut av standplassen på Sarpsborg. Jeg hadde kun to skudd som jeg ikke er fornøyd med, av de 25 innledende. Og da er det skuffende å gå ut med 243 poeng. Fin start med 50 poeng på ligg. På stående smalt skudd nummer to ut venstre, mens resten så fint ut. Da får man selvsagt anvist blink på det dårlige skuddet, og fire niere i fin samling ut høyre på resten. Kneserien satt også i fin samling, men litt for lavt – 49 poeng der. Grunnlaget var perfekt gjennomført bortsett fra andre liggende skudd. Jeg hadde over minuttet igjen da jeg la meg ned, og gikk i den klassiske tabben at jeg skulle safe inn liggende skuddene. Dermed kom jeg ut av rytme og på skudd nr 8 lå jeg altfor lenge, skulle ta opp og starte på nytt og da sa det PANG! Selvsagt ble også dette 8,9.

Mye positivt å ta med seg, tross ingen stor poengsum. Fin jobbing hele matchen igjennom og spesielt god mentall styring. Viken II er langt større enn et vanlig stevne, men jeg hadde overhodet ingen tegn til nerver under hele skytingen. Det er en positiv opplevelse å ta med seg videre til Landskytterstevne.

Skyter finale, samt lagskyting for Høland/Bjørkelangen og samlagskyting for Akershus på finaledagen i morgen.

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg