På 1. laget til Akershus i samlagsskytingen på Viken II

Jeg kom med på 1. laget til Akershus etter dagens uttaksskyting på Skøimåsan. Av de totalt 21 som ble innkaldt til uttak, så var det kun 13 som møtte opp, noe som jo må sies å være skuffende. Av de 13 innkaldte som møtte, så ble det ikke prestert mye god skyting. Motlys og en vanskelig 300 meters bane, kan være noe av forklaringen. 

Den eneste som presterte godt i poengsum var Halvor Thrane Svendsen, som beviste at han er en av samlagets aller beste lagskyttere. I ledelse med tre poeng etter 293 innledende, suverene 100 poeng på finalegrunnlaget og vant uttaket overlegent. 
Jeg synes selv jeg presterte tre gode innledende grunnlag, men fikk hele tiden noen skudd som smatt utenfor, uten at jeg helt har forklaringen på hvorfor. To grunnlag på 98 og et fryktelig skjevt et på 94 gav 290 som innledende sum. 290 poeng hadde også Daniel Jøndal Listou, Hanne Skarpodde og Thomas Bråthen. Alle disse på 2. plass bak Halvor føre finalegrunnlaget.
På finalegrunnlaget hvor Halvor som sagt prikket inn 100, skjøt Daniel Listou 99 og jeg 97, mens Skarpodde og Bårthen fikk beskjedne 94 og 92 og skjøt seg bort fra 1. laget. Inn på 1. laget kom derimot Ola Herje fra Urskog.
Dermed ble det rent ungdomslag på 1. laget, mens det ble et mer voksent lag på 2. laget. Tøft av samlaget å putte på kun ungdommer på 1. laget, noe som vel nesten aldri har skjedd før!

Slik ser lagene ut føre nestehelgs samlagsskyting på Viken II

Akershus 1: Simon Kolstad Claussen, Ola Herje, Daniel Jøndal Listou, Halvor Thrane Svendsen

Akershus 2: Hanne Skarpodde, Jon Granlund, Åse Marit Myrvang, Thomas Bråthen.  

Reserver: Lars David Øvrum og Jan Strand. 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg