God Jul!

Da ble det julaften i år også, og jeg vil ønske alle kjente og ukjente en riktig god jul!
Jeg startet årets julaften med intrevall trening på trenermølle klokken 0900 i dag! Etter dette har jeg vært ute å møkt snø i et lekkert snøvær, itillegg til rydda litt i huset. Nå tar jeg med endelig tid til å slappe av. Det skal bli godt med RIBBE etterpå!!!!
I dagens VG har VGsporten rangert det de mener er Norges 100 beste idrettstjerner fra 1 – 100 plass sesongen 2009. På en meget fortjent førsteplass kom Magnus Carlsen som i en alder av 19 år, har rukket å blitt verdens beste sjakk spiller. Han blir sett på som sjakkens symbol for Mozart, og selvom han allerede er historisk har han sikkert ennå MYE mer ugjort!

Fra skyting ble det to utøvere som fikk plassen blant de 100. Vebjørn Berg sin 78. plass vekker reaksjoner, iallefall hos meg! Vebjørn Berg har hatt sin beste sesong noensinne. Han har i år vunnet individuelt EM gull, VM gull, forsvart konge tittelen på LS og vunnet finalen i World Cup liggende bare for å nevne NOE!! Rifleskyting er sammen med svømming og friidrett den idretten hvor det er flest deltagere i et OL. Det sier litt hvor mange utøvere det er å konkurrere mot. Når man oppnår slike prestasjoner som Vebjørn har oppnådd i år, og ikke får mer enn en 78. plass, så kan man da lure på hva vi i Norge karaktiserer som gode idrettsprestasjoner og ikke.

Alt som gjør vondt er idrett i Norge. Ja, veien man må gå og innsatsen man legger ned i trening for å bli Verdensmester, europamester og World Cupvinner i matchskyting er LIKE STOR som den innsatsen Peter Northug legger ned i sin idrett. At en EM, VM og WC finale vinner i sesongen 2009 blir plassert hele fem plasser bak en utøver som Henning Solberg, er for meg helt uforstårlig. Ingenting negativt om Henning Solberg, men hva er hans store prestasjoner i 2009? Han har tatt to pallplasser i VM rundene, THATS IT! Er to pallplasser i VM rundene bedre enn indivuduell EM, VM og WC finale seier?????
Tore Brodvold var den andre utøveren i skyting som ble representert på listene. Han fikk en 58.plass med to EM gull og tangering av sin egen verdensrekord 150 poeng, som sine beste prestasjoner!

Til alle godt folk: Ha en fortsatt fin julefeiring!!!

Tore Brodvold fikk en 58. plass på VGlista sin rangering av Norges 100 beste idrettstjerner sesongen 2009!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg