FERIE!!!

ENDELIG er det juleferie. Etter en hard samfunnsøkonomi tentamen med marginalkostnader, marginalintekt, etterspørselsgrafer og mye mer KJEMPE INTERESSANT, så er det nå digg å reise hjem til setskauen å ta juleferie!!

Som alltid så har vi fått skytetreningsforbud i jula. Kanskje akkurat ikke treningsforbud, men har iallefall fått beskjed om at vi bør trene minst mulig i jula. Jeg har planlagt å trene masse fysisk i jula, slik at jeg har god samvittighet og kan smelle innpå litt god ribbe! Hadde en god løpetur i går, og tar en ny og litt lengre en i dag. Mulig det også blir litt DFS trening på grasåsen. For DFS er jo ikke skytetrening hvis du sammenligner med OL øvelsene!!!

2. Januar er det tilbake på Kongsviger for pakking av utstyr. Og klokken 06.00 reiser det to busser med NTG Kongsvinger skytteelver til Swedish Cup. Trener Øyvind Sirevaag og selveste rektor og tidligere toppskytter Stein Willersrud er med som buss-sjåførere og coachere.
Etter Swedish cup er det avreise til Hell Open omtrent med en gang vi kommer hjem til Kongsvinger. Det skytes tre luftstevner med finaler på begge stevnene. Hell Open har rekord mange deltagere på hele 160, Swedish cup er klart det største internasjonale stevnet med stor deltagelse fra Sverige, Norge, Danmark og Finland. På Hell Open er det mest Norske skyttere som er påmeldt, itillegg til noen svensker. Litt gøy er at det også er en rifleskytter fra Azarbajand som er påmeldt!

Ønsker alle kjente en riktig god jul!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg