587 poeng i Charlottenberg!!!!

Det var meget sterk skyting av mange fra NTG under luftstevnet i Charlottenberg i dag. Jeg skjøt 587 poeng, et poeng fra persen og er storfornøyd med det. Jeg var veldig bevisst på å fortelle kroppen hva den skulle gjøre og hva som skulle skje: nemlig å finne flytsonen og bevare denne så lenge som mulig!! Jeg startet dermed å automatisere og skjøt hele 25 prøveskudd på 15 minutter. Jeg virket noe nølende da jeg startet på nye serie, men tok meg sammen og fant flytsonen meget bra. Det var en periode det virkelig fløt på, da jeg hadde 17 tiere på rad. Jeg hadde på seriene: 
98 97 98 100 98(me en åtter) og 96.
Med dette resultatet havnet jeg på 3. plass. Kristoffer skjøt 588, mens best av alle ble Anders Hundseid som satte pers med nydelige 590 poeng! 
Sara Tveiten som går i 1. klasse skjøt meget godt med 393 poeng. Konstanse Skøyen også i 1. klasse skjøt 387 poeng. Malin Westerheim går også som kjent i 1. klasse, men oppnådde i dag til henne å være "bare" 388 poeng. Nivået på årets1. klasse kul er kanskje det beste NTG Kongsvinger noen gang har hatt på skytterlinja. 
Nevnte Westerheim er blitt plukket ut sammen med NTG elevene Kristoffer Skjelland, Marit Sangesland og Mikael Søyland(Lillehammer) til å representere Norge under et av verdens største luftstevner i Tyskland. Nevnte Sangesland skjøt i dag 390 poeng(sprekk med 94 på siste serien).  
Resultater her

3 kommentarer
  1. Gratulerer! Hva gjør du for å bevare flytsonen så lenge som mulig siden du pr. definisjon ikke er bevisst at du er der når du er der? Spurt på en annen måte; Hva gjør du for å bevare søvnen så lenge som mulig når du sover. Idet du er bevisst at du sover, så sover du jo ikke lengre. Skulle gjerne lært den teknikken hvis du har det klar for deg.

  2. Hehe. Det gjelder som du selv har sagt å gi litt faen! Skyt alltid på vei inn og aldri på vei ut. Stå ikke lengre enn 6-7 sekunder fra du har holdt pusten. Press av kun med en finger og det viktigste tenk utførelse og ikke poeng. Alt dette lærer vi på NTG vettu;) Verdens beste skole!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg