Gode treningsdager!

Det har blitt en del skudd og timer med trening denne uke. Uka startet på mandag med fysisk på morningen. Siden jeg også har fått påvist at jeg har hatt kyssesyken tok jeg det rolig uten å ta meg ute noe. På mandagskvelden var det 1 times luftøkt.
Tirsdag ble en god treningsdag. To timer lufttrening og liggende trening med anchûtzen i ca. 1,5 timer etterpå. Trente liggende, og testet ut forskjellige innstillinger på hvordan jeg vil ha den. Avsluttet med en 60 skudd på 589 poeng (15m simulert over til 50m). Onsdag ble også en innholdsrik treningsdag. Startet med liggendetrening igjen. Fortsatte å bruke samme innstillingene som dagen før, og skjøt en 60 skudd på 590 poeng!! Etter å ha skutt liggende i over en time, ble det en inntest økt på stående. Er en stund siden jeg har skutt stå med matchbørsa nå, så gjennomføringen var litt bobb bobb.
På ettermiddagen bar det til charlottenberg på luftstevnet. Her fikk jeg desverre det ikke til å stemme. Gjennomføringen var dårlig, selvom det bedret seg noe mot slutten. 576 var uansett ikke noe å rope hurra for. Henrik Tvengsberg er virkelig aktuell for en EM plass. Han perset med 590 poeng. Best av alle ble Kristoffer Skjelland med 592 poeng.

Torsdag ble det med en luftøkt på litt over 1 time. Fredag var det fysisk på morninge og foreldre møte for 3 klasse senere på dagen. I dag har jeg skutt Samlagsmesterskap 15 meter. Det ble ingen suksess med 241 poeng. Grunnlaget var bra, der skjøt jeg 98 poeng. Foreløbig ligger jeg på 3. plass i klasse 4. Vebjørn Berg skjøt 248 poeng, og blir mest sannsynlig samlagsmester!
Lørdagskvelden blir tilbragt i hovedstaden! Det er travgalla 2009 for Oslo/Akershus travkrets. Her er det en gjennomgang av travåret 2009, og det blir delt ut flere priser. Vi har med Maid for Tag som en av de nominerte til årets eldre hoppe og C.C. Westside som en av de nominerte til årets 4 årige hoppe. Itillegg er pappa nominert som en av deltagerne til å vinne prisen: Årets oppdretter.

I morgen er det hviledag, så er det på'n igjen mandag morgen!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg