Søyland skjøt 250! Ingen toppresultater av meg.

Jeg skjøt i går 15 meter DFS på Oslo Østre og Oslo Open i Ekeberghallen. Det ble desverre ingen toppresultater, selvom det ikke er langt unna. På Oslo Østre skjøt jeg 241, etter elendig kneskyting med hele fem poeng borte.

På Oslo Open er jeg veldig fornøyd med gjennomføringe. Det var derfor veldig ergelig at poengsummen ikke stod til stil med gjennomføringen. Jeg skjøt 243 poeng med seriene 49 46 48 50 50. Første kneserien synes jeg satt fint. Den ble anvist til høyre med en 9,8. På stående må jeg alltid skru opp fra kne. Jeg har finknepp på saueren og bruker å skru fem knepp for å være midt på fra kne til stå. Men idag opplevde jeg for første gang at det ble helt feil. Stående serien så meget fin ut, og jeg regnet med et resultat på ca. 49 poeng. Annvisningen viste først to høye tiere, så en høy åtter og to høye niere.
Neste serie på kne var dårlig gjennomført, og jeg fikk annvist 48 poeng. Med 143 på klassen var jeg rimelig forbanna og hadde derfor ingenting å tape. Jeg skrudde to knepp opp fra kne til stå og skjøt 50 poeng. Neste kneserie skjøt jeg vel på 45 sekunder og skjøt 50 poeng også der.
Hvofor jeg havnet høyt på første stående, når jeg alltid har skrudd fem knepp opp fra kne til stå er helt uforstårlig for meg. En forklaring kan være lyset. På Tråstad banen i Kongsvinger har vi lyset neden ifra, mens på Ekeberg kommer lyset ovenifra. Dette kan forårsake spredning i høyden, fordi du er vant til å skyte deg inn på en bane hvor lyset kommer neden ifra. Dette fikk jeg iallefall forklart av Øyvind Sirevaag etter stevnet.

Mikael Søyland som går på NTG Lillehammer fortsetter sin fenomenale framgang fra fjoråret. På torsdag i siste laget klinte han til med fult hus 250 poeng, og kommer trolig til å ha skive 1 i finalen.

1 kommentar
  1. Simon, du glemte å skrive at finknepp til busk siktet er noe dritt. Altfor unøyaktig og at det kan være derfor du skrur deg vekk fra blinken:-)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg